Follow us please..

Wednesday, January 19, 2011

18SX! AIS-KRIM KONDOM

XO terasa geli pada tekak XO ini apabila terbaca post mengenai “Ais-Krim Kondom” ini. Eeeehhwww, ais-krim ini adalah ciptaan inovatif orang Korea. Ais-krim ini boleh didapati dengan $1.90 sahaja. Menurut sumber, ia ada 2 perisa iaitu coklat dan vanilla. Adakah ini kondom terpakai yang ura-ura dibuat gula getah dan makanan ringan lain? Tidak, ia sebenarnya bukanlah kondom sebenar, tetapi hanya getah yang menyerupai kondom sahaja. Lagipun ia dipanggil “Egg Ice-cream” atau “Tomago Aisu” dan bukanlah “Condomi Aisu” (hehehe..). Kalau para pembaca tak percaya tak mengapa, XO akan tunjukkan buktinya. Jom Layan!!!




Gambar dari condomunity





Gambar dari alvinology









8 comments:

nida husna said...

eeeeeei,,,geli gila :))

NadiRah said...

uit!!
aku kanak2 lagi...hehe

Encik Kimi® said...

haha..takde keje betul orang korea nih

Mohd Ridhuan said...

kreativiti manusia...

myhardday said...

sedapnye tengok..
tapi bli dah kecut..gelilah pulak =.=||

ZulkifliMN said...

tak lama lagi mesti ada jual kat Malaysia senyap².. haha..

Rie said...

migraine tgok eskrem
huhuhu

*singgah sini :)

Dinaz said...

huh gilo ka..lg nampak kotor lg sedap gamaknya..