Follow us please..

Thursday, January 20, 2011

IKAN BERJALAN

Kebiasaanya kita semua tahu bahawa ikan berenang. Tetapi kali ini XO ingin berkongsi kepada pembaca-pembaca semua jenis ikan yang berjalan. Ikan ini berjalan seperti binatang yang berada di darat. Ikan ini besarnya hanya 4 inci atau bersamaan dengan 10cm. Kerana para saintis tidak dapat mengenal pasti ikan ini adalah spesis apa, jadi mereka telah sepakat untuk mengelar ikan ini "Hand fish". Mari kita saksikan ikan yang aneh ini.





Sumber : borakkosong

3 comments:

Aidilfitri said...

oke broo..aku da follow! nice blog btw...

amazing gila said...

nice blog...da follow bro...jgn lupa letak chat kat blog bro.bwu sesak trafik bro...

teha_sheweet said...

hai.. awak tak ganggu pun.. thanks yer sebab sudi follow blog yang tak seberapa ni.. sorry lambat follow.. actually, broadband saya ni dah kena sekat.. ni pun guna broadband member.. hehe.. sorry..