Follow us please..

Wednesday, January 26, 2011

BUDAK KOPI DI HONDA

Para pembaca semua mesti tidak asing lagi dengan nama Honda. Kebanyakan orang di negara kita memiliki kereta Honda dan berhajat untuk memilikinya. Begitu juga dengan XO (hehe..). Para pembaca semua mesti pernah dengar mengenai robot Asimo yang dicipta oleh Honda pada tahun 2000 yang lalu (kalau tak pernah dengar boleh lah klik sini). XO terbaca satu artikel di eface, tentang robot Asimo menjadi budak kopi di syarikat Honda. Betul ke? Yahh, jom kita layan!!!






Sumber: eface

4 comments:

good_boy said...

pena tgk asimo ni kat city square jb dlu...klaka je..haha



good_boy latest post Isu jejak UFO | fakta atau auta??

mr.syazwan said...

hebat kan!

tpi kalau mlm2 tinggal sorang2 kat opis rasa mcm chuak pun ada gak kot

huhu

Nizam said...

nice...
tapi lau leh tolong basuh baju lgi best kan.. :P

4gb for rm10

Miecyber said...

Kesian Asimo jadi "Coffee Boy " macam Saiful Bukhari...


Jet Li jadi warga Singapura